Over ons

Meer informatie over deze website

U heeft van Liander een brief ontvangen over het toekomstvast maken van uw meterkast en de plaatsing van een slimme meter(s). In de brief geeft Liander aan de werkzaamheden uitbesteed te hebben aan een lokale installateur. Hoe zitten de samenwerking en de omwisseling in elkaar?

Nederland gaat over op slimme meters

In de komende jaren worden de verouderde meters die het stroom- en gasverbruik meten vervangen. Voor de meeste Nederlanders betekent dit dat zij een slimme meter in huis krijgen. Zo ook voor de huishoudens in het verzorgingsgebied van netbeheerder Liander. Dit kan Liander niet alleen en daarom werkt  Liander samen met  lokale partners in de installatietechniek. Zij maken uw meterkast  namens Liander klaar voor de toekomst en plaatsen slimme meters.

Wie zijn deze lokale partners?

Liander werkt met verschillende installatiepartners. Deze partners werken elk met een eigen verzorgingsgebied en vervangen daarbinnen alle bestaande meters voor slimme meters. Energiewacht  of Kemkens komt bij u langs om de meter te vervangen.

Heeft u vragen?

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen of opmerkingen? Dan helpen we u graag. Voor vragen over de vervanging van uw meter voor gas en elektriciteit, kunt u contact opnemen met de installatiepartner in uw verzorgingsgebied. Wie dat voor u is, leest u in de brief die u heeft ontvangen. U vindt de contactgegevens van de installatiepartners op de bijbehorende contactpagina. Voor vragen over deze website kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Neem contact op

 

 

Terug naar de vorige pagina

Of, lees meer over onze samenwerking op de website van Liander

Een ogenblik geduld a.u.b. Je aanvraag wordt verwerkt...